ویژگی ترانسمیتر دما با ورودی ترموکوپل ( 4 کانال ) TM-1332/33:
– قابل اتصال به انواع PC , HMI , PLC و ... از طریق پورت سریال و پروتکل Modbus RTU
– داراي نرمافزار كامپيوتري براي انجام تنظيمات و مانيتورينگ و كنترل خروجيها
– امکان شبکه کردن چندین دستگاه توسط پورت RS485 روی BUS دو سیمه
–کاهش سیم کشی و هزینههای ناشی از آن
معرفی ترانسمیتر دما با ورودی ترموکوپل ( 4 کانال ) TM-1332/33:
دستگاه TM-1332/33 یک ترانسمیتر دما بوده که به ورودی آن سنسور ترموکوپل متصل شده و دارای خروجی رله و خروجی آنالوگ و پورت سریال میباشد .شرح ورودی ها و خروجی های آن به شکل زیر است:
ورودی سنسور ترموکوپل : در این دستگاه 4 کانال ورودی سنسور ترموکوپل در نظر گرفته شده است که محدوده اندازه گیری آنها از -40°C تا 1200°C است.
ورودی دیجیتال : 1 کانال ورودی دیجیتال در این دستگاه در نظر گرفته شده است که به صورت ايزوله بوده و با محدوده ولتاژ ورودي 8~30v تحریک میشود. وضعيت وروديها را ميتوانيد توسط نرمافزار و یا چراغ های LED روی دستگاه مشاهده کرد. براي این ورودي ديجيتال يك شمارنده در نظر گرفته شده است، اين شمارنده تعداد دفعات تحریک شدن ورودی ( پالس های ورودی ) را شمارش میکند.
خروجی دیجیتال : با 4 کانال خروجی رله ای که در این دستگاه در نظر گرفته شده است می توان به تجهیزات خارجی فرمان های لازم را صادر کرد. فرمان خروجی های رله می تواند از طرق مختلف صادر شود که از جمله ی آن موارد زیر را می توان نام برد :
- فرمان از طریق ورودی دیجیتال
- فرمان از طریق مقایسهکننده ورودی سنسورها
- فرمان از طریق پورت سریال
خروجی آنالوگ: با 4 کانال خروجی آنالوگ در نظر گرفته شده در دستگاه، میتوان سیگنال های خروجی استاندارد زیر را تولید نمود.
- خروجی ولتاژی در محدوده 0 ~ 10 V با رنج قابل تنظیم
- خروجی جریانی در محدوده 0 ~ 20 mA با رنج قابل تنظیم
لازم به ذکر است که فرمان یا کنترل هر یک از خروجی ها میتواند از طرق مختلف انجام شود که از جمله آن میتوان به موارد زیر اشاره نمود.
- کنترل خروجی آنالوگ با توجه به مقدار سیگنال اندازه گیری شده از هر سنسور
- کنترل خروجی آنالوگ از طریق پورت سریال و مقداردهی مستقیم به خروجی ها
پورت سریال : در این دستگاه 2 پورت سریال RS485 در نظر گرفته شده است (پورت دوم RS-485 دستگاه بهصورت اختیاری بوده و در صورت سفارش در آن تعبیه میشود). پروتکل ارتباطی پورت های سریال ModBus-RTU بوده و توسط آن میتوان به محتوای رجیسترهای داخلی دستگاه دسترسی داشت. پورت اول به صورت Slaveبوده و پورت دوم به صورت Master/Slave است.
توسط هر کدام از پورت های سریال میتوان چندین دستگاه را بصورت شبکه ارتباط داده و به اطلاعات آنها دسترسی پیدا کرد. این پورت ها قابل اتصال به PLC,HMI و... میباشد.
هر کدام از رجیستر های داخلی دستگاه دارای آدرس منحصر به فرد بوده که این آدرس ها در جدول آدرس های دستگاه (بخش های بعدی همین راهنما) آورده شده است.
کاربردها:
– اتوماسیون صنعتی
– اتوماسیون خانگی
– کورهها
– صنایع غذایی
– انبارها
دیدگاه خود را بنویسید